İzmir Merkezli Operasyon

İzmir Merkezli Operasyon

İzmir merkezli yasa dışı dinleme operasyonunda gözaltına alınan polislerin avukatlarından Ali Aksoy, “Şu an Elazığ Emniyet Müdür Yardımcısı Ramazan Karakayalı’nın bile evine gidilememiş. Diğer şahıslar bulunamadı. Şu an emniyet burnunun ucunu görmekten ac

- İzmir merkezli yasa dışı dinleme operasyonunda gözaltına alınan polislerin avukatlarından Ali Aksoy, “Şu an Elazığ Emniyet Müdür Yardımcısı Ramazan Karakayalı’nın bile evine gidilememiş. Diğer şahıslar bulunamadı. Şu an emniyet burnunun ucunu görmekten aciz hale geldiği için bulunamıyor. Daha önce bu kadar insanın iki katını topluyorken, şimdi 26 kişiyi toplayamadılar” dedi.

İzmir merkezli 13 ilde, "yasa dışı dinleme yaptıkları" iddia edilen emniyet mensuplarının avukatlarından Ali Aksoy, gözaltı sayısının 10’a çıktığını belirterek, “Müvekkillerimizden şehir dışında tutuklananlar uçaklarının sefer ertelenmesinden dolayı gelemiyor. Bu arada Ramazan müdürümüzün evine dahi gidilememiş. Şu an 10 kişi gözaltına alındı. Toplam 26 kişiye gözaltı yapacaklar. Tanıkları da sanık yaparlarsa bu sayı çoğalabilir. İstenilen şekilde ifade verilmezse sanık olacaklar. Diğer şahıslar bulunamadı. Şu an emniyet burnunun ucunu görmekten aciz hale geldiği için bulunamıyor. 26 kişiyi toplayamadılar” diye konuştu.

Operasyonun kumpas olduğunu iddia eden Aksoy, daha önce 2010 ve sonrasının evrakları incelenmiş iken, şimdi 2009 yılı ve öncesindeki evrakların incelenmeye başladığını ifade etti.

İZMİR MERKEZLİ OPERASYON

İZMİR MERKEZLİ OPERASYON

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.