İzmir Parka Görkemli Açılış

İzmir Park'a Görkemli Açılış

İzmir'in ilk yerel alışveriş merkezi İzmir Park, büyük bir coşkuyla kapılarını açtı. 500 kişiye istihdam sağlayacak alışveriş merkezi, 60 milyon dolara mal olan çevre dostu bina tasarımıyla dikkat çekti.

- İzmir'in ilk yerel alışveriş merkezi İzmir Park, büyük bir coşkuyla kapılarını açtı. 500 kişiye istihdam sağlayacak alışveriş merkezi, 60 milyon dolara mal olan çevre dostu bina tasarımıyla dikkat çekti.

İzmir alışveriş dünyasına yeni bir renk getiren İzmir Park, vatandaşların da katılımıyla coşkuyla hizmete açıldı. Ziyaretçiler, açılıştan saatler önce alışveriş merkezinin kapısında uzun kuyruklar oluşturdu. Alışveriş merkezinin açılış kurdelesini, Savranoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Savranoğlu, Savranoğlu Group yönetim kurulu üyeleri Latif Savranoğlu, Abdullah Sadık Savranoğlu, Timur Savranoğlu, Sefa Savranoğlu ve Latife Karasu kesti. 60 milyon dolara mal olan çevre dostu bina tasarımıyla öne çıkan İzmir Park Alışveriş Merkezi, birbirinden renkli gösterilere ev sahipliği yaptı. Coşkulu kalabalık, açılış kurdelesinin kesilmesiyle birlikte İzmir Park'a akın etti. Clown Art Sirk Korteji özel kostümleri ile gerçekleştirdikleri şovla İzmir Park’ı karnaval alanına çevirdi. Yine açılışa özel yapılan ve ilk kez İzmir'e gelen Uçan Hollandalı gemisi de ilgi gördü. Gün boyu ziyaretçiler İzmir Park’ta özel etkinliklerle ağırlandı.

Konak, Şirinyer, Karabağlar ve Hatay’ın birleşme noktasında yer alan ve yürüme mesafesinde yaşayan on binlerce İzmirli'ye ev sahipliği yapacak olan İzmir Park, 500 kişiye istihdam sağlayacak. Savranoğlu Gruop’un özkaynakları ile inşa edilen İzmir Park, Konak-Eşrefpaşa’da 70’in üzerinde markayı ağırlayacak. Alışveriş merkezi, 13 bin metrekarelik kiralık alana sahip bulunuyor.

İZMİR PARK'A GÖRKEMLİ AÇILIŞ

İZMİR PARK'A GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.