İzmir Parkta Kıran Kırana Mücadele

İzmir Park'ta Kıran Kırana Mücadele

TOSFED Kupası 5. Ayak yarışı Ülkü Motorsporları Kulübü tarafından 21 Eylül Pazar günü İzmir Park'ta organize edildi. Rekabetin üst düzeyde olduğu yarışta 3 farklı kategoride toplam 14 sporcu mücadele etti. 12 tur üzerinden gerçekleşen günün ilk yarışında

- TOSFED Kupası 5. Ayak yarışı Ülkü Motorsporları Kulübü tarafından 21 Eylül Pazar günü İzmir Park'ta organize edildi. Rekabetin üst düzeyde olduğu yarışta 3 farklı kategoride toplam 14 sporcu mücadele etti. 12 tur üzerinden gerçekleşen günün ilk yarışında Kategori 1'de Ülkü Motorsport takımından Mehmet Yeğen, Kategori 2'de yine Ülkü Motorsport'tan Galip Atar ve Kategori 3'de Ahmet Mutlubaş birinciliği elde etti.

Günün ikinci yarışları 15 tur olarak koşuldu ve Kategori 1'de Mehmet Yeğen yarışı birinci tamamladı. Kategori 2'de Ülkü Motorsport takımından Yağız Gedik ilk yarışında damalı bayrağı ilk gören isim olarak kariyerine birincilikle başlama başarısı gösterdi. Günün ikinci yarışında Kategori 3'de kazanan isim yine Ahmet Mutlubaş oldu. Kategori 2’de her iki yarıştada podyumun ilk üç basamağını Ülkü Motorsport adına yarışan pilotlar paylaştı.

Yarış sonrasında düzenlenen törende dereceye giren sporcular ödüllerini Komserler Kurulu Başkanı Zafer Vatansever ve İzmir Park Genel Müdürü Meriç Demiralp’in elinden aldı. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu tarafından teşvik ödülleri ile desteklenen TOSFED Kupası'nda ilk üçe giren sporcular para ödülü almaya hak kazandılar. Kategori 2'de para ödülü alan ve şampiyonada lider durumda olan Ülkü Motorsport pilotu Galip Atar ödülünü İzmir Behçet Uz Çocuk Hastanesi Vakfı’na bağışladı.

TOSFED Kupasının bir sonraki yarışı olan 6. Ayak 1 - 2 Kasım tarihlerinde İzmit Körfez Yarış Pisti'nde organize edilecek. Ülkü Yarış Pisti’nde yapılacak organizasyonlar ve yarış takvimi ile ilgili ayrıntılı bilgi "www.izmirpark.net" internet adresinden takip edilebiliyor.

İZMİR PARK'TA KIRAN KIRANA MÜCADELE

İZMİR PARK'TA KIRAN KIRANA MÜCADELE

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.