İzmirde Araç Yangını

İzmir'de Araç Yangını

İzmir'in Bayraklı ilçesinde park halindeki bir araç, henüz belirlenemeyen bir şekilde yanmaya başladı. Yangının çevredeki 2 araca da sıçramasıyla 3 otomobil yandı.

- İzmir'in Bayraklı ilçesinde park halindeki bir araç, henüz belirlenemeyen bir şekilde yanmaya başladı. Yangının çevredeki 2 araca da sıçramasıyla 3 otomobil yandı.

Edinilen bilgiye göre, saat 05.00 sıralarında Yamanlar Mahallesi 7355 sokak üzerindeki Nihat Yaman'a ait park halindeki 06 BJ 2043 plakalı otomobilde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını gören çevredekiler, durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Otomobilde büyüyen yangın, yandaki Yasemin Bakan'a ait 20 ACD 50 plakalı otomobil ile kime ait olduğu öğrenilemeyen 35 HB 7620 plakalı otomobile de sıçradı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kısa sürede 3 otomobilde süren yangını söndürdü. Alevlere teslim olan araçlardan biri tamamen yanarken, 2 araçta ise maddi hasar meydana geldi. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken kundaklama ihtimaline karşın çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.