İzmir’de Bayram Sıcağı

İzmir’de Bayram Sıcağı

İzmir’de, 37 dereceye varan hava sıcaklığı, bayram nedeniyle İzmir’e gelen tatilcileri deniz kenarına döktü. Yabancı turistler sıcaklık nedeniyle üstsüz gezdi. Sıcak nedeniyle deniz kenarında serinlemeye çalışan vatandaşlar, ağaç gölgeliklerinde dinlendi.

- İzmir’de, 37 dereceye varan hava sıcaklığı, bayram nedeniyle İzmir’e gelen tatilcileri deniz kenarına döktü. Yabancı turistler sıcaklık nedeniyle üstsüz gezdi. Sıcak nedeniyle deniz kenarında serinlemeye çalışan vatandaşlar, ağaç gölgeliklerinde dinlendi. Bayram nedeniyle İzmir’e gelen yerli turistler İzmir’in çok sıcak olduğunu belirtirken yabancı turistler üstsüz dolaştı.

“RÜZGAR YOK AMA DENİZ KENARINA GELDİK”

Bayram için Almanya’dan İzmir’e geldiğini söyleyen Muhammed Ali Otu, “Almanya bu kadar sıcak değil. İzmir çok sıcak. Bayram günü serinlemek için deniz kenarına geldik” derken, İstanbul’dan İzmir’e bayram nedeniyle geldiğini ifade eden Yakup Çakır da, "İzmir sıcak ama çok güzel bir şehir. İmkanım olsa burada yaşardım. Fotoğraf çekilmek için deniz kenarına geldim sıcağa alışkınım” diye konuştu. Ailesiyle İstanbul’dan İzmir’e gelen Derya Gürol da şunları söyledi: “İstanbul’dan geldik, gezmeye çıktık ama çok sıcak. İstanbul da sıcak ama İzmir İstanbul’dan daha sıcakmış. Rüzgar yok ama yine de serinlemek için deniz kenarına geldik.”

Bu arada ortamın buharlaşması kameralara yansıdı.

İZMİR’DE BAYRAM SICAĞI

İZMİR’DE BAYRAM SICAĞI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.