İzmirde Çöp Sorunu

İzmir'de Çöp Sorunu

AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, İzmir’de çöp sorunun giderek büyüdüğünü, özellikle yol ve refüj kenarlarının pislik içinde olduğuna dikkat çekti.

- AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, İzmir’de çöp sorunun giderek büyüdüğünü, özellikle yol ve refüj kenarlarının pislik içinde olduğuna dikkat çekti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun çöp işleme tesislerini, CHP’nin en yüksek oy aldığı Karşıyaka’da yapmasının özel bir anlamı olduğuna vurgu yapan Şengül, "Sayın Kocaoğlu’nun belediye sarayından çıkıp İzmir’i gezmesi dolaşması ve kirliliği görmesi gerekir. Sanırım tam olarak dolaşmıyor. Kendi miskinliğini kente yansıtıyor. Güzel İzmir’imiz bunları hak etmiyor” dedi.

Şengül şu açıklamalarda bulundu: “İzmir’de yol kenarları çöplük içinde. Doğru dürüst bir çevre düzenlemesi, temizlik yok. Aylar yıllar geçiyor ama bu sorun aynı şekilde devam ediyor. Belediye’de sayısız eleman var, bütçe var. Bu elemanları ve bütçeyi nasıl kullanılıyor? Elemanlar akşama kadar yatıyor mu? “

Aziz Kocaoğlu’nun Çöp Arıtma Tesisleri’ni Karşıyaka Yamanlar Dağı eteklerine yapmasının oldukça anlamlı olduğuna İşaret eden Şengül, “Sayın Kocaoğlu, her zaman olduğu gibi yaptım olur mantığı ile hareket ediyor. Çöp Arıtma Tesisini Karşıyaka’ya da yapması oldukça anlamlı. CHP en yüksek oyu Karşıyaka’dan alıyor. Nasılsa fazla itiraz olmaz şeklinde hareket ediyor. Ayrıca Çiğli’de bulunan arıtma tesisleri yüzünden özellikle Pazar günleri başta Mavişehir, Atakent olmak üzere Karşıyaka’nın önemli bir kısmı koku içinde. Sayın Kocaoğlu en fazla oy aldığı Karşıyaka’yı güzel ödüllendiriyor” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.