İzmirde Faciadan Kıl Payı Dönüldü

İzmir'de Faciadan Kıl Payı Dönüldü

İzmir'in Selçuk ilçesinde, bakım ve onarıma alınan bir bankanın duvarı hemen bitişiğinde bulunan pide salonuna doğru çöktü. Facianın eşiğinden dönülen olayda, içerideki 7 müşteri canını zor kurtardı.

- İzmir'in Selçuk ilçesinde, bakım ve onarıma alınan bir bankanın duvarı hemen bitişiğinde bulunan pide salonuna doğru çöktü. Facianın eşiğinden dönülen olayda, içerideki 7 müşteri canını zor kurtardı.

Olay, Selçuk ilçesinde Atatürk Caddesi üzerinde akşam saatlerinde meydana geldi. Yaklaşık bir ay önce bakım ve onarıma alınan bir bankanın duvarı, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı hemen bitişiğinde bulunan pide salonuna doğru çöktü. İçeride yemek yiyen müşteriler, deprem olduğunu sanarak kendilerini sokağa attı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine 112 acil servis ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Büyük paniğin yaşandığı olayda, içerideki 7 müşteri yara almadan kurtuldu. Olayın şokunu üzerinden atamayan vatandaşları çevredeki esnaflar sakinleştirirken, kimsenin burnunun bile kanamaması herkese rahat bir nefes aldırdı. Yaşanan olayın şokunu üzerinden atamayan iş yeri sahibi Mürsel Okumuş, içeride yaşanılan paniği şöyle anlattı:

"Her şey bir anda oldu. 7 tane müşterim vardı ve fırının başında pide yapıyordum. Birden duvarın çatladığını ve yıkılmaya başladığını gördük. Hemen dışarıya kaçtık. Can kaybının olmayışı bizi sevindirdi. Allah korudu" şeklinde konuştu. Duvarın çökmesi sonrasında, banka inşaatına gelen yüklenici firma yetkilileri, görevlilere iş yerindeki molozları temizletti. Polis ekipleri, olayda ihmalin olup olmadığını araştırıyor.

İZMİR'DE FACİADAN KIL PAYI DÖNÜLDÜ

İZMİR'DE FACİADAN KIL PAYI DÖNÜLDÜ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.