İzmirde Kamu Ve Özel Sektör Çalışanları Örnek Olacak Azme İmza Atıyor

İzmir'de Kamu Ve Özel Sektör Çalışanları Örnek Olacak Azme İmza Atıyor

İzmir’de kamu ve özel sektör yöneticileri ile çalışanları kariyer yapmak, kişisel gelişimini ve iş yaşamındaki başarılarını artırmak amacıyla örnek olacak azme imza atılıyor. Çalışanlar akşam evlerine gitmek yerine Gediz Üniversitesi’nin yolunu tutuyor, y

- İzmir’de kamu ve özel sektör yöneticileri ile çalışanları kariyer yapmak, kişisel gelişimini ve iş yaşamındaki başarılarını artırmak amacıyla örnek olacak azme imza atılıyor. Çalışanlar akşam evlerine gitmek yerine Gediz Üniversitesi’nin yolunu tutuyor, yüksek lisans ya da doktora öğrenimi görüyor. Gediz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyfullah Çevik, farklı kesimlerden ve yaşlardan gösterilen yoğun ilginin kendilerine ayrı bir mutluluk yaşattığını belirtti.

Gediz Üniversitesi’nin lisanüstü eğitim programları, gelecek için umut veren görüntülere sahne oluyor. Kamu ve özel sektör yöneticileri ile çalışanlar akşam da yükseklisans ve doktora eğitimi görüyor. Prof. Dr. Çevik, toplam 23 yükseklisans ve doktora programında 800’e yakın öğrencileri bulunduğuna, yaşam boyu eğitime artık ülkemizde de önem verildiğine işaret ederek,“Avrupa ülkelerinde ve ABD’de tanık olduğumuz tabloyu ne mutlu ki ülkemizde de görmeye başladık. Eğitimin sadece çocukluk ve gençlik yıllarında kalmaması gerektiğini her fırsatta ifade ediyoruz. Sürekli değişen ve yenilenen günümüz dünyasının hızına ayak uydurabilmemiz için kendimizi sürekli yenilememiz gerekiyor. Kişisel gelişim arttıkça ülkemizin gelişimi de artacaktır. Bu bilincin yerleşmesi için verdiğimiz çabaların sonuçlarını almaya başladığımız için sevinçliyiz, gelecek için umutluyuz. Gediz Üniversitesi olarak hedefimiz tıpkı Batı’da olduğu gibi öğrencilerimizin en az yarısının lisansüstü öğrencilerinden oluşmasını sağlamak. Önümüzdeki süreçte bunun da gerçekleşeceğine inanıyoruz” dedi.

İZMİR'DE KAMU VE ÖZEL SEKTÖR ÇALIŞANLARI ÖRNEK OLACAK AZME İMZA ATIYOR

İZMİR'DE KAMU VE ÖZEL SEKTÖR ÇALIŞANLARI ÖRNEK OLACAK AZME İMZA ATIYOR

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.