İzmir’de Sporun En’leri Ödüllerini Aldı

İzmir’de Sporun En’leri Ödüllerini Aldı

İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından 'Amatör Spor Haftası' etkinlikleri kapsamında Sporun En’leri ödül töreni yapıldı.

- İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından 'Amatör Spor Haftası' etkinlikleri kapsamında Sporun En’leri ödül töreni yapıldı.

Atatürk Stadı içerisinde yer alan Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Toplantı Salonu'nda yapılan törene Spordan Sorumlu Vali Yardımcısı Fatih Damatlar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu, Türkiye Futbol Federasyonu Ege Bölge Müdürü Hamdi Kutval, İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kadri Yatkın, İzmir Futbol Antrenörleri Derneği Şube Başkanı Dr. Şaban Acarbay katıldı. Törende 2014 yılı içerisinde ulusal ve uluslararası müsabakalarda dereceye giren sporculara 'Yılın En'leri' adı altında ödül verildi.

2014 yılı içerisinde ulusal ve uluslararası müsabakalarda dereceye giren sporcuların ödüllendirildiği törende, 11 branşta, 23 sporcuya plaket verilirken, U-13 ve U-19 yaş grubu Türkiye şampiyonalarında dereceye giren futbolculara da plaketleri takdim edildi.

İZMİR’DE SPORUN EN’LERİ ÖDÜLLERİNİ ALDI

İZMİR’DE SPORUN EN’LERİ ÖDÜLLERİNİ ALDI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.