İzmirde Türkiye Gençlik Ve Spor Konfederasyonundan Muhteşem Organizasyon

İzmir'de Türkiye Gençlik Ve Spor Konfederasyonu'ndan Muhteşem Organizasyon

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu İzmir İl Başkanlığı, Karşıyaka Bostanlı rekreasyon alanında muhteşem bir basketbol organizasyonu düzenledi.

- Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu İzmir İl Başkanlığı, Karşıyaka Bostanlı rekreasyon alanında muhteşem bir basketbol organizasyonu düzenledi.

İzmirli basketbolseverlerin bir araya geldiği şölene kalabalık bir katılım oldu. Katılımcılar, minikler, gençler, yetişkinler, baba ve oğul kategorilerinde yarıştı. Maçları, Basketbol Federasyonu lisanslı hakemleri yönetti. Turnuvanın en dikkat çekici kısmı baba ve oğul kategorisi oldu. Bu kategoride baba ve oğul bir takım olup, diğer baba ve oğul takımıyla maç yaptılar. Organizasyonda Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Ege Bölge Başkanı Behlül Murat Maral ve Yönetim Kurulu, İzmir İl Başkanı Senem Kılıç ve Yönetim Kurulu, 4 ayrı kategoride 1., 2., 3. olan toplamda 12 takıma ödüllerini verdiler.

Organizasyona Vestel, Ülker, Redbull, Vira Stratejik Ortaklık, Hasiş Kuyumculuk, Aquamarine Beauty&Day SPA destek verdiler.

İZMİR'DE TÜRKİYE GENÇLİK VE SPOR KONFEDERASYONU'NDAN MUHTEŞEM ORGANİZASYON

İZMİR'DE TÜRKİYE GENÇLİK VE SPOR KONFEDERASYONU'NDAN MUHTEŞEM ORGANİZASYON

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.