İzmir’de Yeni Sanat Merkezi Yola Çıktı

İzmir’de Yeni Sanat Merkezi Yola Çıktı

İzmir’de uzun süredir faaliyette olan Eğitim ve Doğa Derneği yeni kurulan sanat merkezi ile kitlelere ulaşmayı hedefliyor. Sanat merkezinin kurucuları Burcu Bostancıoğlu ve Gamze İşler 13 farklı alanda eğitimlerin başladığını ifade etti.

- İzmir’de uzun süredir faaliyette olan Eğitim ve Doğa Derneği yeni kurulan sanat merkezi ile kitlelere ulaşmayı hedefliyor. Sanat merkezinin kurucuları Burcu Bostancıoğlu ve Gamze İşler 13 farklı alanda eğitimlerin başladığını ifade etti.

Çeşitli etkinlikler ile adını duyuran İzmir merkezli Eğitim ve Doğa Derneği bünyesinde kurduğu yeni sanat merkezi ile daha çok kişiye ulaşmayı planlıyor. Yaklaşık 4 yıldan bu yana aktif çalışmalar yapan dernek bünyesinde kurulan sanat merkezi tüm hazırlıkları tamamladı. Merkez bünyesinde tiyatro, drama, diksiyon, resim, grafik tasarım, takı, origami, İngilizce, müzik, piyano, şan ve güzel sanatlara hazırlık kursları verilmeye başlandı. İsteyen yeni dönem kayıtları kapmasında açılan kurslar içinde yer alan Osmanlıca eğitimini de alabilecek.

Konak Bahçelievler’de açılan sanat merkezinin kurucuları Resim Öğretmeni Burcu Bostancıoğlu ve Tiyatro Eğitmeni Gamze İşler, çalışmaların tamamlandığını söyledi. Bostancıoğlu, “Eğitim ve Doğa Derneği Sanat Merkezi bireyin kendisini gerçekleştirme sürecinde, "zirve" diye adlandırdığı hedef ağacının özgüven, başarı, birlikte hareket edebilme dallarından tutunarak tırmanmasına ve karşılaştığı zorluklar karşısında içsel gücünü keşfetmesini sağlıyor” dedi. İşler ise, çalışmaların kısa zamanda önemli noktaya geldiğini belirtirken sosyal medya ve internet sitesi üzerinden başvuranlarla iletişime geçildiğini dile getirdi.

İZMİR’DE YENİ SANAT MERKEZİ YOLA ÇIKTI

İZMİR’DE YENİ SANAT MERKEZİ YOLA ÇIKTI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.