İzmir’deki Erzurumlular Teröre Karşı TEK Yürek Oldu

İzmir’deki Erzurumlular Teröre Karşı TEK Yürek Oldu

İzmir’in farklı ilçelerinde faaliyet gösteren Erzurumlu dernek başkanları, kanaat önderleri, bürokratlar ve iş adamları, Erzurum kökenli olan AK Partili Bilal Kırkpınar’ın çiftliğinde bir araya gelere...

İzmir’in farklı ilçelerinde faaliyet gösteren Erzurumlu dernek başkanları, kanaat önderleri, bürokratlar ve iş adamları, Erzurum kökenli olan AK Partili Bilal Kırkpınar’ın çiftliğinde bir araya gelerek, terör karşı birlik ve beraberlik mesajı verdi.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yıl dönümünde, İzmir’de yaşayan Erzurumlular son dönemde yaşanan terör olaylarını tepki göstermek ve birlikteliğin önemine vurgu yapmak için AK Partili Bilal Kırkpınar’ın çiftliğindeki yemekte buluştu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği geceye katılan kişiler teröre karşı tek yürek oldu. Bilal Kırkpınar, ülkenin birliğini ve huzurunu hedef alanların tekrar sahneye çıktığını ifade ederek, "Türkiye’nin uluslararası itibarından rahatsızlık duyan çevreler tarafından desteklenen terör örgütü hain saldırılarını arttırdı. Yapılan operasyonlarla terör örgütüne ağır zayiatlar verdirmekle beraber, her gün şehit haberleriyle yüreklerimiz yanıyor. Artık birlikte kenetlenerek toplumsal bir tepkiyi ortaya koymanın vaktidir. Geçtiğimiz günlerde Erzurum’un Pasinler ilçesinde terör örgütünün saldırı haberini alan halk eline geçirdiği, sopalarla teröristlerin üzerine yürüdü. Bu bir toplumsal tepkidir. Bu ihtiyaç duyulan bir tavırdır. Tıpkı kurtuluş savaşında karnında bebeği olduğu halde eline geçirdiği baltayla düşmanın üzerine yürüyen Nene Hatun gibi bu toplumsal tepkiyi her yerde hakim kılmalıyız" dedi.

Dayanışma yemeğine, İzmir’de faaliyet gösteren dernek başkanları, kanaat önderleri, bürokratlar ve çok sayıda iş adamı katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.