İzmir’deki Kavgada Öldürülen 3 Kişi Toprağa Verildi

İzmir’deki Kavgada Öldürülen 3 Kişi Toprağa Verildi

İzmir’in Karabağlar ilçesinde kurulan kurbanlık pazarında, husumetli olan akrabalar arasında çıkan kavgada hayatın kaybeden 3 kişi, cenaze namazlarının ardından göz yaşları arasında toprağa verildi.Ol...

İzmir’in Karabağlar ilçesinde kurulan kurbanlık pazarında, husumetli olan akrabalar arasında çıkan kavgada hayatın kaybeden 3 kişi, cenaze namazlarının ardından göz yaşları arasında toprağa verildi.

Olay, akşam saatlerinde Uzundere’de kurulan kurbanlık pazarında meydana geldi. Sivas’tan kurbanlık hayvanlarını satmak için gelen Göktaş ailesinin hayvan sattığı yere, aralarında daha önceden husumet bulunan ve İzmir’de yaşayan akrabaları Sorhun ailesi geldi. İki taraf arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile silahlı kavga çıktı. Kavgada 50 yaşındaki Neşat Sorhun, 41 yaşındaki Nurbay Sorhun, 30 yaşındaki Enver Sorhun, 27 yaşındaki Bekir Sorhun, 57 yaşındaki Sabri Sorhun ve 66 yaşındaki Mustafa Kırışkuzu tabancayla yaranladı. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin hastaneye kaldırdığı yaralılardan Neşat Sorhun, Enver Sorhun ve Nurbay Sorhun yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili Mehmet Göktaş, Osman Göktaş ve Hüseyin Göktaş’ı gözaltına aldı.

İzmir Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsilerin ardından Neşat Sorhun, Enver Sorhun ve Nurbay Sorhun’un cenazeleri ailelerine teslim edildi. Bugün ikindi namazını müteakip Eskiizmir semtinde bulunan Ulu Camii’de cinayete kurban giden 3 kişinin cenaze namazı kılındı. Aynı aileden ölen 3 kişinin ardından göz yaşları sel oldu. Kılınan cenaze namazından sonra Neşat Sorhun, Enver Sorhun ve Nurbay Sorhun, Menderes ilçesinde bulunan Görece Mezarlığı’na defnedildi.

Cinayet zanlısının, şehidin amcası olduğu ortaya çıktı

Şüphelilerden Mehmet Göktaş polisteki ilk ifadesinde silahı kendisinin kullandığını söyledi. Öte yandan şüpheli Mehmet Göktaş’ın, iki hafta önce İstanbul Sarayburnu’nda kuru yük gemisiyle çarpışıp alabora olan Sahil Güvenlik botunda şehit olan askerlerden er Sinan Göktaş’ın amcası olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.