İzmir’deki Modacılar Dernek Çatısı Altında

İzmir’deki Modacılar Dernek Çatısı Altında

İzmir’de faaliyet gösteren modacılar, tekstilciler ve tekstil çalışanları Moda Gelişim Derneği’ni kurarak, dernek çatısı altında bir araya geldi.

- İzmir’de faaliyet gösteren modacılar, tekstilciler ve tekstil çalışanları Moda Gelişim Derneği’ni kurarak, dernek çatısı altında bir araya geldi.

İzmir’in moda ve tekstil sektörü alanında öncelikle Türkiye’de, daha sonra da uluslararası platformlarda hak ettiği yeri alabilmesi için çalışacak olan Moda Gelişim Derneği’nin Kurucu Başkanlığını Ersin Duman yaparken Yönetim Kurulunda ise Özgül Yücel Yardımcı, Zeki Kocabıyık, Işık Alpak, Melis Ersan, Ahmet Korkmaz, Sinan Karabulut, Umut Ulusoy, Ali İlaslan, Esra Ökmen, Emrah Ulusoy, Öykü Köyağasıoğlu, Vahide Şeker, Emre Biçer, Ahmet Ünlü, Nigar Topal ve Elvan Ünlü yer aldı.

Merkezi İzmir Çankaya’da bulunan Moda Gelişim Derneği’nin Başkan Yardımcısı Zeki Kocabıyık, tekstil ve moda iş kollarının birbirinden bağımsız olarak düşünülemeyeceğini, sektör çalışanlarının da bu iş kollarının önemli bir bileşeni olduğunu söyleyerek, “Hem sektör çalışanlarımızın haklarını korumak, hem de profesyonel iş yaşamı içerisinde yer alarak istihdam sağlayan firmalarımızın uluslararası piyasalarda rekabet edebilirliğini artırmayı hedefliyoruz. Bu konuda geliştirdiğimiz projeleri önümüzdeki dönemde kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.

İZMİR’DEKİ MODACILAR DERNEK ÇATISI ALTINDA

İZMİR’DEKİ MODACILAR DERNEK ÇATISI ALTINDA

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.