İzmir’e 150 Milyon Tl’lik Yatırımla Kuzeyşehir Kuruluyor

İzmir’e 150 Milyon Tl’lik Yatırımla Kuzeyşehir Kuruluyor

İzmir’de pek çok inşaat projesine imza atan Yücesoy Mühendislik, 150 milyon TL yatırım değeri olan yeni projesi Kuzeyşehir’i hayata geçirmek için kolları sıvadı. Menemen Atatürk Mahallesi’nde 29 bin m...

İzmir’de pek çok inşaat projesine imza atan Yücesoy Mühendislik, 150 milyon TL yatırım değeri olan yeni projesi Kuzeyşehir’i hayata geçirmek için kolları sıvadı. Menemen Atatürk Mahallesi’nde 29 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde gerçekleştirilecek olan konut ve yaşam projesi, 2018 yılının sonunda tamamlanacak.

Yapı sektöründe 27 yıllık geçmişiyle İzmir’de faaliyetlerini başarılı bir şekilde sürdüren Yücesoy Mühendislik şimdi de 150 milyon TL yatırım değeri taşıyan Kuzeyşehir’i hayata geçirmek için çalışmalara başladı. İzmir’in konut ihtiyacına modern yaşam tarzlarını kapsayacak şekilde cevap veren Kuzeyşehir projesinde, 386 daire, 10 villa, açık-kapalı 6 adet yüzme havuzu, spor salonu, spa merkezi, kapalı basketbol sahası, tenis kortu, mini golf alanı, squash salonu, restoran ve açık-kapalı otopark yer alacak. Projedeki daireler farklı oda seçenekleriyle birlikte 110 ile 306 metrekarelik brüt kullanım alanına sahip olacak.

“Menemen Kuzey Ege’nin başkenti olacak”

Swiss Otel’de düzenlenen basın toplantısında proje hakkında bilgi veren Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, “Bizim için İzmir’in kuzeyi çok önemli çünkü İzmir’de büyüme yönü ’kuzey aksı’. Menemen de gelişen Kuzey Ege’nin başkenti olmaya aday konumda. Bölgede olağanüstü bir değişim ve bu değişime uzun yıllar sürecek bir değer artışı da söz konusu. Biz de Kuzeyşehir projemiz ile bu büyüme ve gelişmeye öncülük etmeyi planlıyoruz. 26 ay sürecek ve Aralık 2018’de tamamlanması hedeflenen Kuzeyşehir projesi ulaşılabilir fiyatları ile lüks bir yaşam sunarak İzmirlilere umut oluyor” diye konuştu.

Metrekaresi 2 bin 500 lira ile uygun fiyatlar

Hem ulaşım hem de uygun fiyatları ile dikkat çeken projede İzmirlilere rahat yaşam imkanı sunmayı hedeflediklerini de anlatan Yücesoy, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ulaşılabilir fiyatlarla sadece şehrin 15 dakika dışında İzmirli’ye lüks bir hayat sunabilir miyiz? Kuzeyşehir yüksek standartları, iyi planlanmış daire tipleri ve zengin sosyal alanlarıyla her yönüyle güçlü bir proje. Benzerleri Mavişehir’de metrekaresi 10 bin liradan, Ataşehir ve Örnekköy’de ise metrekaresi 5 bin liradan satılan daireleri Kuzeyşehir’de metrekaresi ortalama 2 bin 500 liradan satışa çıkartıyoruz. Bu projenin gerçekten İzmir ve İzmirli için farklı bir iddia taşıdığını düşünüyoruz. Konut fiyatlarının aşırı yükseldiği bu dönemde Kuzeyşehir’in İzmirli’ye umut olmasını diliyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.