İzmirli Berberler Afyonlu Meslektaşlarını Andı

İzmirli Berberler Afyonlu Meslektaşlarını Andı

İzmirli berberler, geçen hafta trafik kazasında hayatını kaybeden Afyonlu meslektaşlarının anarak, ailelerinin acısını paylaştı.

- İzmirli berberler, geçen hafta trafik kazasında hayatını kaybeden Afyonlu meslektaşlarının anarak, ailelerinin acısını paylaştı.

Geçen hafta Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Odası üyelerinden oluşan kafileyi taşıyan otobüsün şarampole devrilmesi sonucu 13 kişi ölmüş, 33 kişi de yaralanmıştı.

Trafik kazasında hayatını kaybeden berber ve kuaförlerin aileleri için çeşitli yardım organizasyonları planlanırken, İzmir Berberler Odası, vefat eden meslektaşları için oda hizmet merkezi önünde lokma döktürdü.

Vefat eden meslektaşlarının ailelerinin acısını paylaştıklarını kaydeden İzmir Berberler Odası Başkanı Şükrü Bilgin, ‘Büyük bir facia, ölenlere Tanrı’dan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyoruz. Bugün lokma dağıtarak, lokma hayrından doğacak sevabı vefat eden meslektaşlarımıza göndermek, onları anmak istedik. Bu şekilde yaramıza dikkat çekerek, vefat edenlerin aileleri için düzenlenecek yardım kampanyalarına katılım oranının arttırılmasını da hedefledik’ dedi.

Lokma dökümüne katılan İzmir Kuaförler Odası Başkanı ve Türkiye Berberler Federasyonu Genel Başkanvekili Sezai Apaydın ise, vefat eden meslektaşlarının ailelerine destek olmak için federasyon olarak yardım kampanyası düzenlediklerini söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.