İzmirli Sanatseverler Özel Başak Koleji’ni Ayakta Alkışladı

İzmirli Sanatseverler Özel Başak Koleji’ni Ayakta Alkışladı

İzmir Atatürk Kültür Merkezi’nde İzmir Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu tarafından gerçekleştirilen “Öğretmenler Günü” özel konserine davet edilen Özel Başak Koleji “B-brass” nefesli çalgıl...

İzmir Atatürk Kültür Merkezi’nde İzmir Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu tarafından gerçekleştirilen “Öğretmenler Günü” özel konserine davet edilen Özel Başak Koleji “B-brass” nefesli çalgılar topluluğu, İzmirli sanatseverlerden tam not aldı.

İzmir Devlet Türk Dünyası Dans Ve Müzik Topluluğu Sanat Yönetmeni Yardımcısı ve aynı zamanda “B-brass” nefesli çalgılar topluluğu Sanat Yönetmeni Kamil Kaya şefliğinde gerçekleştirilen konserde, Türk Dünyası ve Anadolu’dan birçok eser seslendirildi. İki bölümden oluşan konserin ikinci bölümünde sahne alan 24 kişilik “B-brass” topluluğu, Devlet Korosu’yla beraber İzmir Marşı ve Onuncu Yıl Marşı’nı büyük bir ustalıkla icra ederek bütün salon tarafından ayakta alkışlandı.

Konser sonunda Okul Müdürü Nail Ergun sahneye davet edilerek, İzmir Vali Yardımcısı tarafından kendisine teşekkür plaketi ve çiçek takdimi yapıldı. Ergun, “Bilimsel ve akademik çalışmalara paralel olarak sanatsal faaliyetler konusunda da son derece etkin bir çalışma yürüten Özel Başak Koleji, bünyesinde bulunan 70 kişilik ‘B-brass’ nefesli çalgılar topluluğuyla bir dünya markası olma yolunda hızla ilerlemektedir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.