İztuzu Plajında İş Makinesi Tartışması

İztuzu Plajı'nda İş Makinesi Tartışması

Muğla'nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan Mahallesi'ndeki dünyaca ünlü İztuzu Plajı'nda bir turist tarafından seyir halinde görüntülenen iş makinesi ve römorklu traktör tartışmalara neden oldu.

- Muğla'nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan Mahallesi'ndeki dünyaca ünlü İztuzu Plajı'nda bir turist tarafından seyir halinde görüntülenen iş makinesi ve römorklu traktör tartışmalara neden oldu.

Geçtiğimiz Cumartesi günü sabah saatlerinde İztuzu Plajı’nda yaşanan olayla ilgili olarak açıklama yapan Ortaca Belediyesi DAL-BEL A.Ş Müdürü Yaşar Barış Sünger; " İztuzu Plajı Dalyan Boğazı kısmındaki jeneratörümüzün yaptığı arızadan dolayı, Çevre ve Şehircilik il Müdürlüğü ve Deniz Kaplumbağaları Araştırma Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi’nin (DEKAMER) bilgisi dahilinde yine Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bir görevlinin gözetiminde plajın açılış saatinden önce traktöre kepçe ile yüklenen jeneratör arızası giderildikten sonra yerine takılmıştır. Yerinde tamiratın mümkün olmaması ve 1 tonluk jeneratörün tekne ile taşınmasının can ve mal kaybına sebep olabileceğinden dolayı böyle bir yol izlenmiştir" dedi.

İZTUZU PLAJI'NDA İŞ MAKİNESİ TARTIŞMASI

İZTUZU PLAJI'NDA İŞ MAKİNESİ TARTIŞMASI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.