Judocular Mersin’den madalyalarla döndü

Judocular Mersin’den madalyalarla döndü

Türkiye Judo Federasyonu tarafından Mersin’de gerçekleştirilen Türkiye Ümitler Judo Şampiyonasında Salihli Belediyesporlu judocular 8 madalya ile döndü.Judo Federasyonu’nun 2018 yılındaki ilk yurt içi...

Türkiye Judo Federasyonu tarafından Mersin’de gerçekleştirilen Türkiye Ümitler Judo Şampiyonasında Salihli Belediyesporlu judocular 8 madalya ile döndü.

Judo Federasyonu’nun 2018 yılındaki ilk yurt içindeki faaliyeti olan Türkiye Ümitler Şampiyonası Mersin’de gerçekleştirildi. Servet Tazegül Spor Salonu’nda yapılan müsabakalara 494 erkek, 342 kadın olmak üzere toplam 836 judocu katıldı.

Kıyasıya mücadelelerin yaşandığı müsabakalar renkli görüntülere sahne olurken, sporcular madalya için ter döktü. Şampiyonaya katılan Oktay Ayaz, Özlem Ayaz ve Namet Gülmez yönetimindeki Salihli Belediyesporlu judocular 8 madlya kazandı. Şampiyona da +70 Kg’da Hilal Öztürk 2., 48 Kg’da Şilan Bitgin ve 40 Kg’da Ceren Kanyılmaz 3.sü olurken, 44 Kg’da Sümeyye Demir ve +70 Kg’da Duygu Dirgen 5., 57 Kg’da Tuğba Yılmaz ve 57 Kg’ Büşra Sevgi 7., 48 Kg’da Fazilet Duman 9.oldu.

Sporcuları başarılarından dolayı tebrik eden Salihli Belediyspor Judo Antrenörü Oktay Ayaz, derece elde eden sporcuların Ümit Milli Takımına davet edileceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.