Judodaki Başarı Gururlandırdı

Judodaki Başarı Gururlandırdı

Antalya’da 55 ilden 653 sporcunun yarıştığı Büyükler Türkiye Judo Şampiyonası’nda 2. olan Manisa Büyükşehir Belediyespor’un sporcusu Mert Şişmanlar, Manisa Büyükşehir Belediyespor Amatör Branşlardan S...

Antalya’da 55 ilden 653 sporcunun yarıştığı Büyükler Türkiye Judo Şampiyonası’nda 2. olan Manisa Büyükşehir Belediyespor’un sporcusu Mert Şişmanlar, Manisa Büyükşehir Belediyespor Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş’in konuğu oldu. Genç sporcuyu tebrik eden Memiş, Şişmanlar’ın elde ettiği derecenin kendilerini gururlandırdığını belirterek, başarılarının devamını diledi.

Türkiye Judo Federasyonu tarafından düzenlenen Büyükler Türkiye Judo Şampiyonası’nda, Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı sporcusu Mert Şişmanlar önemli bir derece elde etti. 55 ilden 653 sporcunun yarıştığı turnuvada 2. olan Mert Şişmanlar madalya ve başarı belgesiyle, Manisa Büyükşehir Belediyespor Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş’in konuğu oldu. Başarılı sporcuya, antrenörleri Serhat Temür, Fatih Akcan ve İsmail Canıtez de eşlik etti.

Sporcuyu tebrik eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş, “Katıldığı şampiyonalarda elde ettiği başarılarla sporcularımız bizleri gururlandırıyor. Bu anlamda Türkiye 2.’si olan Mert Şişmanlar’ı ve antrenörlerini, başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere, Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanımız Mehmet Güzgülü ve yönetim kurulumuz adına tebrik ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.