“Kabul edilemez, şiddetle kınıyoruz!”

“Kabul edilemez, şiddetle kınıyoruz!”

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Başkanı Oğuz Tongsir, kiracıları Haliç Üniversitesi'nin elemanlarının kendilerine baskın yaptığını açıkladı. Uluslararası Gazeteciler ve Televizyoncular Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Tübcel, bu olaya tepki gösterdi.

 TSYD’ye ait olan İstanbul Levent’teki spor salonuna baskın düzenlenerek kapalı olan spor salonlarının kapı kilitleri kırıldı. TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir, sosyal medya hesabından baskın haberini duyurarak "4 aydır TSYD'ye bir kuruş kira ödemeyen Haliç Üniversitesi bu yetmezmiş gibi bugün 10 kişilik güvenlik ekibiyle Levent tesislerine bir baskın düzenlemiş ve pandemi nedeniyle kapalı olan spor salon kapısının kilitlerini kırmıştır. Türkiye Spor Yazarları Derneği İstanbul'un göbeğinde dağ kanunu uygulamaya kalkan Haliç Üniversitesi ve adamları karşısında asla sessiz kalmayacaktır. Meslektaşlarımızı, üyelerimizi ve ülkedeki tüm medyayı göreve davet ediyoruz" dedi. Yaşanan bu olaya Uluslararası Gazeteciler ve Televizyoncular Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Tübcel sessiz kalmadı.

FEDERASYONUMUZ, TSYD’NİN YANINDADIR…

Uluslararası Gazeteciler ve Televizyoncular Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Tübcel, yaşanan bu olaya sessiz kalmayarak tepki gösterdi. Genel Başkan Tübcel, “İstanbul'un göbeğinde dağ kanunu uygulamalarını anımsatan baskını şiddetle kınıyoruz. Federasyonumuz tam kadrosu ile TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir’in yanındadır. Bu tür baskınlar asla karşılıksız kalmamalıdır. O nedenle tüm basın kuruluşlarımızı baskına tepki göstermeye ve TSYD Genel Merkezinin yanında olmaya davet ediyoruz" ifadelerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.