Kaçakçılık Operasyonu Kamerada

Kaçakçılık Operasyonu Kamerada

İSTANBUL (İHA) – İstanbul Bahçelievler’de cep telefonu, elektronik sigara ve at ile köpeklerin eklem ağrılarında ve parazitlerinin giderilmesinde kullanılan ilacın ele geçirildiği operasyonda 2 şüphel...

İSTANBUL (İHA) – İstanbul Bahçelievler’de cep telefonu, elektronik sigara ve at ile köpeklerin eklem ağrılarında ve parazitlerinin giderilmesinde kullanılan ilacın ele geçirildiği operasyonda 2 şüpheli gözaltına alınırken, operasyon anı polis kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul Emniyeti Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kaçak ürünlerin satışının engellenmesine yönelik başlatılan çalışma kapsamında, Bahçelievler’de bulunan bir otoparkta iki farklı minibüste arama yapıldı. Aramalarda, 3 bin 270 kaçak cep telefonu, 257 elektronik sigara, 5 bin 900 dolar ve at ile köpeklerin eklem ağrılarında kullanılan 410 ilaç, parazitlerinin giderilmesinde kullanılan 80 ilaç ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheli ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Ayrıca ele geçirilen ilaçların Türkiye’de Tarım Bakanlığınca satışının yapılmasına dair izninin bulunmadığı, yakalanan şüphelilerin ilaçları genellikle Veli Efendi Hipodromu çevresinde satışını yaptıkları öğrenildi.

Operasyon anı ise polis kamerasına yansıdı. Görüntülerde, ekiplerin araçlarda yaptıkları aramalar ve cep telefonları, elektronik sigara ile ilaçların ele geçirildiği görülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.