Kaderimin Oyunu Dizisi Hangi Gün

Kaderimin Oyunu Dizisi Hangi Gün

Her hafta Cuma günleri ilgiyle izlenen Kaderimin Oyunu dizisinde işler iyice karışıyor.

Nergis’in başına gelen olaydan dolayı ailecek tedirgin olmaları, kaldıkları malikâneye polisin gelmesi ile paniklemeleri, bu paniği fark eden evin gelini Zahide’nin çocukların üzerine gitmesiyle heyecan doruğa çıkıyor. Olayların geçici bir süre yatıştırılmasıyla aile rahat bir nefes alıyor. Sonraki bölümün iple çekildiği kaderimin oyunu dizisi her hafta seyircinin yüreğini ağzına getirerek izleniyor. Kaderimin oyunu son bölüm izle platformları aracılığıyla bu etkileyici yapımı takip etmeniz mümkün olmaktadır.

Kaderimin Oyunu Konusu

Taksicilik yapan Cemal’in bir maddi bunalım sonucu eşi Asiye’yi, yeni doğmuş bebeği ve küçük kızı Nergis ile tek başına bırakıp gitmesiyle bütün yük Asiye’nin üzerine yıkılmıştır. Asiye bir konfeksiyon atölyesinde çalışmaya başlar. Asiye’nin çocukları Nergis ve erkek kardeşi bu arada biraz daha büyümüştür. Komşuları olan bir gencin Nergis’i tacize kalkışması ile Nergis genci bıçakla yaralar. Asiye’nin eve gelmesiyle gelişen olaylar evden kaçmalarına sebep olur.  Ailenin yolu Rusya’dan dönen Mahir ile kesişir. Bundan sonra müthiş bir maceranın içine sürüklenirler.

Kaderimin Oyunu Oyuncuları

İlgiyle izlenen kaderimin oyunu dizisinde yönetmen koltuğunda Emre Karakuşak oturuyor. Senaryo ise Gül Abus Semerci tarafından kaleme alınıyor. Güçlü bir oyuncu kadrosuyla ekranlara gelen başarılı yapımda; Öykü Karayel - Asiye, Sarp Apak – Mahir gibi isimler rol alıyor. Yine dizide Akın Akınözü- Cemal, Esra Dermancıoğlu- Zahide rolünde oynamaktadır. Diğer Rollerde ise Ülkü Duru, Meriç Aral, Müfit Kayacan, Kaan Çakır, Iraz Akçam, Yıldırım Özcan, Ayça Koptur, Yeşim Gül Onur Bilge gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

İlk bölümü Amasya’da çekilen dizinin diğer bölümleri İstanbul’da çekiliyor.  Başarılı bir ekiple çekimleri devam eden dizinin yayın kanalı Star TV. Cuma günleri yayınlanan diziyi izleyemeyen izleyiciler için tekrar bölümleri de yayınlanmaktadır. Rakip kanallarda aynı gün ve saatte yayınlanan başarılı diziler olmasına rağmen iyi bir izlenme raitingi yakalayan dizinin her bölümü merakla bekleniyor. Dizi izle platformu vasıtasıyla Kaderimin Oyunu dizisini keyifli bir şekilde seyredebilirsiniz!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.