Kadınlar Denizi Plajı pislik içinde!

Kadınlar Denizi Plajı pislik içinde!

Aydın Büyükşehir Belediyesine geçen Kuşadası sahillerindeki plajlar turizm sezonuna hazırlanmazken, bırakılan atıklarla doldu taştı. Gelen yerli ve yabancı turistleri rahatsız eden bu görüntü isyan ettirdi.

Dünyanın heryerinden gelen misafirleri ağırlayan ve Aydın Büyükşehir Belediyesine devredilen ünlü Kuşadası Kadınlar Denizi Plajı yerli yabancı turistlerin bir hayli canını sıktı. Kilometrelerce uzanan kumluk plajları ve masmavi sularıyla, bir deniz tatili için istenen hazırlıklar tamamlanmadı.  Bırakılan atıklar toplanmayınca birikme yaptı ve sağlığı tehdit eden kirlilik ile soyunma odaları, duş yerleri ve tuvaletlerin içler acısı durumu vatandaşların isyan etmesine neden oldu. Kimisi görüntüye dayanamayıp plajı terk etti. Kimisi ise tehlikeye aldırış etmeden suyun tadını çıkardı.

Kuşadası’ndaki sahillerin pislik yatağı olması vatandaşları kızdırırken, turizmcilere ağır darbe vuracağını belirten vatandaşlar duruma çok üzüldüklerini dile getirerek, “Burası yerli turistlerin ve yabancı turistlerin de geldiği bir plaj şeridi. Bu çirkin görüntüye izin verilmemeli” diye konuştu. 

plaj-1.jpgplaj-2.jpgplaj-3.jpgplaj-4.jpgplaj-5.jpgplaj-6.jpgplaj-7.jpgplaj-8.jpg

plaj-9.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.