Kadınlar Euroleague: Fenerbahçe: 84 - UMMC Ekaterinurg: 88

Kadınlar Euroleague: Fenerbahçe: 84 - UMMC Ekaterinurg: 88

İstanbul'da düzenlenen EuroLeague Women Final Four ilk maçında Rus temsilcisi UMMC Ekaterinurg ile karşılaşan Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımı...

İstanbul'da düzenlenen EuroLeague Women Final Four ilk maçında Rus temsilcisi UMMC Ekaterinurg ile karşılaşan Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımı mücadeleden 88-84 mağlup ayrılarak turnuvaya veda etti.

Volkswagen Arena'da oynanan maça sarı-lacivertli ekip, Jasmine Thomas, Kayla McBride, Alina Iagupova, Satou Sabally, Kia Vaughn beşiyle başladı. Dengeli başlayan mücadelede hücumda Alina Iagupova'ya etkili olan Fenerbahçe, ilk periyodu 21-22 geride tamamladı. Karşılıklı basketlerle başlayan ikinci periyotta Alina Iagupova ve Olcay'ın üçlükleriyle farkın açılmasını önleyen sarı-lacivertliler, soyunma odasına 48-55'lik skorla gitti. Rusya temsilcisinin iyi başladığı üçüncü periyotta farkın çift hanelere çıkmasının ardından Iagupova ve McBride ile fark 5 sayıya inince Ekaterinburg'tan mola geldi: 55-60. Kalan bölümde fark erimedi ve üçüncü periyot 61-68 tamamlandı.

Dördüncü periyodun ilk bölümünde savunmada vites yükselten Fenerbahçe, Alina Iagupova ve Satou Sabally'nin basketleriyle farkı 4 sayıya indirince Rusya ekibinden mola geldi: 73-77. İlerleyen bölümde Kia Vaughn'un isabetli serbest atışları ve orta mesafe atışıyla skorun 79-79'da eşitlendiği karşılaşmada avantajı eline geçiremeyen sarı-lacivertliler maçı 84-88 kaybetti. Bu sonuçla Fenerbahçe turnuvaya veda etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.