Kadınlara Yönelik Girişimcilik Kursları Sürüyor

Kadınlara Yönelik Girişimcilik Kursları Sürüyor

Yunusemre Belediyesi tarafından kadınlara yönelik 3’üncüsü düzenlenen uygulamalı girişimcilik kurslarının başvuruları 7 Eylül’de başlıyor.Konuyla ilgili olarak bilgi veren Yunusemre Belediye Başkan Ya...

Yunusemre Belediyesi tarafından kadınlara yönelik 3’üncüsü düzenlenen uygulamalı girişimcilik kurslarının başvuruları 7 Eylül’de başlıyor.

Konuyla ilgili olarak bilgi veren Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, girişimcilik kursları eğitimleri için başvuruların 7-18 Eylül tarihleri arasında olacağını vurgulayarak, “Yunusemre Belediyesi olarak girişimci bayanlarımızı desteklemeye devam ediyoruz. Bayanlarımıza yönelik üçüncü kez KOSGEB girişimcilik kursunu açacağız. Eğitimlerimiz 1-9 Ekim tarihleri arasında olacak. Başvurularımız ise 7-18 Eylül tarihleri arasında Yunusemre Belediyesi Beyaz Masa birimine yapılabilecek. Başvuru yapan arkadaşlar 29 Eylül 2015 Salı günü mülakata tutulacaklar ve aralarından 30 kişi eğitime katılmak için seçilecektir. Eğitime katılan arkadaşlar 9 gün eğitim görecekler. Bu eğitimi bitirdikleri taktirde Yunusemre Belediyesi ve KOSGEB onaylı katılım sertifikası alacaklar.” diye konuştu.

Ayrıca başvuruların sadece Yunusemre ve Şehzadeler ilçe sınırlarında bulunan kadınlardan alınacağı, eğitimlerin Cumartesi ve Pazar günleri dahil günde 8 saat süreceği vurgulanırken, başvuru için ikametgah ve nüfus cüzdanı fotokopisinin yeterli olduğu eğitimlerin ise Yeni Mahalle Hanımlar Lokali ve Meslek Edindirme Kursu’nda verileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.