Kadir Bingöl Türkiye 3.’sü Oldu

Kadir Bingöl Türkiye 3.’sü Oldu

Antalya’da 55 ilden 653 sporcunun mücadele ettiği Büyükler Türkiye Judo Şampiyonası’nda Salihli Belediyespor’un başarılı sporcusu Kadir Bingöl Türkiye 3.’sü oldu.Türkiye Judo Federasyonu tarafından An...

Antalya’da 55 ilden 653 sporcunun mücadele ettiği Büyükler Türkiye Judo Şampiyonası’nda Salihli Belediyespor’un başarılı sporcusu Kadir Bingöl Türkiye 3.’sü oldu.

Türkiye Judo Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen Büyükler Türkiye Judo Şampiyonası’nda Salihli Belediyespor Judo Takımı adına artı 100 kiloda yarışan Kadir Bingöl, Türkiye 3.’lüğü derecesini alarak büyük bir başarıya imza attı. Turnuvada, Salihli Belediyespor’lu Ferhat Duman 100 kiloda Türkiye 5.’si ve 78 kiloda mücadele eden Simge Uçar ise Türkiye 7.’si oldu.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Antalya’da düzenlenen Büyükler Türkiye Judo Şampiyonasında Türkiye 3.lüğünü kazanan Kadir Bingöl ile Türkiye 5.si olan Ferhat Duman ve Türkiye 7.si olan Simge Uçar ile Antrenörler Oktay Ayaz, Özlem Akın Ayaz ve Namet Gülmez’i başarılarından dolayı kutladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.