Kafe-kütüphane çalışmaları hızla devam ediyor

Kafe-kütüphane çalışmaları hızla devam ediyor

Elmadağ ilçesinde kafe-kütüphane çalışmaları hızla devam ediyor.Elmadağ ilçesi Hasanoğlan bölgesi İstasyon Mahallesi’nde Elmadağ Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı işbirliği ile 565 metrekare a...

Elmadağ ilçesinde kafe-kütüphane çalışmaları hızla devam ediyor.

Elmadağ ilçesi Hasanoğlan bölgesi İstasyon Mahallesi’nde Elmadağ Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı işbirliği ile 565 metrekare alanda 2 katlı olarak yapılacak olan Kafe-Kütüphane Projesi ile gençlerin yaşam kalitesini artırmak, onları ilgi alanları doğrultusunda yönlendirmek ve yetiştirmek, daha çok sosyal ve nitelikli bireyler olarak hayata hazırlamak amaçlanıyor. Kaba inşaatı bitmek üzere olan projenin yüzde 40’ı tamamlandı.

Proje ile bilgi veren Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, “Televizyon, diziler, internet, bilgisayar, tabletler, cep telefonları insanımızı, özellikle gençlerimizi esir almakta, okumaktan, kitaptan, kütüphaneden uzaklaştırmaktadır. Bir ülkede ne kadar çok kitap okunursa o millet o kadar çok başarılı ve güçlü olur düşüncesi ve bilinciyle başladığımız projemizin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.