Kagir Ev Cayır Cayır Yandı

Kagir Ev Cayır Cayır Yandı

Aydın’ın Sultanhisar İlçesi’nde meydana gelen yangında ahşap bir ev cayır cayır yandı. Tamamen yanan evin madde bağımlısı kişilerin mekanı haline geldiğini ileri süren çevre sakinleri ciddi tedirginl...

Aydın’ın Sultanhisar İlçesi’nde meydana gelen yangında ahşap bir ev cayır cayır yandı. Tamamen yanan evin madde bağımlısı kişilerin mekanı haline geldiğini ileri süren çevre sakinleri ciddi tedirginlik yaşadıklarını belirttiler.

Olay öğlen saatlerinde Sultanhisar İlçesi 5 Eylül Mahallesi Mollakahveleri yakınlarındaki bir evden alevler yükselmeye başladı. Kısa sürede evin her tarafını saran alevleri söndürmek için itfaiye ekipleri seferber olurken, yangın çevredeki diğer ev ve iş yerlerine sıçramadan söndürüldü. Tamamen yanan evin sahibinin öldüğü mirasçılarının anlaşamaması nedeniyle evi madde bağımlısı kişilerin kullandığını ileri süren çevre sakinleri gerek kolluk kuvvetleri gerekse yerel yönetimlerin bu tür binalara müdahale etmesini istediler. Dumanı görüp bölgeye gelen vatandaşlar yangını ve itfaiye ekiplerinin çalışmalarını adeta aksiyon filmi izler gibi izledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.