Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Nişantaşı Üniversitesinde

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Nişantaşı Üniversitesinde

Kâğıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, 24 Kasım’da Kağıthane Belediye Başkanlığı Özel Kalemi ve Nişantaşı Üniversitesi Öğr. Gör. Levent Dirice’nin konuğu olarak Nişantaşı Üniversitesine konuk oldu.Ka...

Kâğıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, 24 Kasım’da Kağıthane Belediye Başkanlığı Özel Kalemi ve Nişantaşı Üniversitesi Öğr. Gör. Levent Dirice’nin konuğu olarak Nişantaşı Üniversitesine konuk oldu.

Kağıthane Belediyesi Sosyal Hizmet bağlamında gerçekleştireceği projeleri aktardı. Başkan Kılıç, “Kağıthane nüfus ve yüzölçümü bakımından İstanbul’un küçük ilçelerinden biri olsa da merkezi konumu, gerek dönüşüm ve diğer emlak projeleri gerekse metro, Kağıthane ve Dolmabahçe tünelleri, 3. köprü gibi ulaştırma alanında yaşanan gelişmeler sayesinde ön plana çıkmaktadır. Bugün ilçenin her mahallesinde çok sayıda konut ve ofis projesi hayata geçirilmektedir, Avrupa Yakası’nın gelişmiş bölgelerine hâlihazırda komşu olan Kağıthane, Kağıthane deresi ve çevresinin düzenlenmesi ile hem halkın dinlenmek için geldiği hem de birçok firmanın özel ofis projelerinde yer almasını sağlamıştır” diye konuştu.

2004 yılından beri Kağıthane Belediyesi Başkanlığı yapan Fazlı Kılıç bu dönüşüm sürecindeki emin ve istekli hali ve ilçe sakinlerinin memnuniyeti temelindeki çalışmalarla görevine devam ediyor. Bu sebeple Sosyal Hizmet bağlamında gerçekleştirmiş olduğu ve gerçekleştireceği projeler üzerine konuşulması ile hem üniversite bölüm öğrencilerine hem de yerel yönetimle ilgisi olan herkese yeni bir vizyon kattı. Son derece verimli geçen derse öğrenciler büyük ilgi gösterirken, Başkan Kılıç öğrencilerin sorularını içtenlikle yanıtlayarak dersi sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.