Kahvehane işletmecisinden "Kitap Yolculuğu" kampanyasına destek

Kahvehane işletmecisinden "Kitap Yolculuğu" kampanyasına destek

Kütahya’nın Domaniç ilçesinde kahvehane işletmecisi Ali Şahin, Van’ın İpekyolu ilçesine için başlatılan ’Kitap Yolculuğu’ kampanyasına verdi.AK Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı ve Van Mi...

Kütahya’nın Domaniç ilçesinde kahvehane işletmecisi Ali Şahin, Van’ın İpekyolu ilçesine için başlatılan ’Kitap Yolculuğu’ kampanyasına verdi.

AK Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı ve Van Milletvekili Burhan Kayatürk ile ortaklaşa düzenlediği "Kütahya’dan Van’a Batıdan Doğuya" sloganı ile başlatılan kampanyada yeşeren filizlere destek olmak amacıyla geçtiğimiz hafta kızlarıyla beraber kahvehanesinde kampanya başlatmış ve iki koli kitap toplayarak destek olmuştu. Domaniç ilçesinde ‘Gaveci Ali’ olarak bilinen Ali Şahin sosyal faaliyet konularında her zaman yardımseverliğini gören kahvehane müşterileri de bu kampanyaya destek oldu.

Ali Şahin, gelen kitap yardımlarının kendisini şaşırttığını belirterek, "Bizler de Domaniç’ten Van İpekyolu’na gönül köprüsü kurup bu güzel projeye destek olabildiysek ve oradaki genç kardeşlerimizin kalbine iyilik yoluyla dokunabildiysek ne mutlu bizlere. Projede emeği geçen milletvekillerimize, yardımsever Domaniç halkına ve benim yaptığım projelere elinden geldiğince yardım eden kahve müşterilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.(TY-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.