Kahvehanesi kapanan esnaf manavlığa başladı

Kahvehanesi kapanan esnaf manavlığa başladı

Aydınlı kahveci esnafı, pandemi nedeniyle kahvehanelerin kapanması sonucu sıkıntılar yaşamaya başladı. Alternatif arayışlar içine giren kahvehane esnaflarından Kerem Balamur, kahvehanesinin bir bölümünde manav ürünleri satmaya başladı.

Tüm dünyayı kasıp kavuran ve Türkiye’yi de olumsuz yönde etkileyen korona virüs salgını nedeniyle kapatılan işyerleri içinde olan kahvehane sahipleri ev ihtiyaçlarını, kira, elektrik ve su giderlerini karşılayabilmek için kendi mesleklerine alternatif aramaya başladı.

Aydın’ın Efeler ilçesinde kahvehane işletmecisi Kerem Balamur, kapanan işyerinin bir bölümünde tezgâh kurarak manav ürünleri satmaya başladı. Kerem Balamur, “Pandemi ile mücadele kapsamında kıraathaneler kapatıldı. Giderlerimizi karşılayabilmek, ekmeğimizi kazanabilmek için alternatif üretmek zorunda kaldık. Portakal, mandalina, muz, biber, elma gibi ürünleri satmaya başlayarak kahvemizi manav dükkânına çevirdik” dedi.

kahvehanesi-kapanan-esnaf-manavliga-basladi-(1).jpgkahvehanesi-kapanan-esnaf-manavliga-basladi-(2).jpgkahvehanesi-kapanan-esnaf-manavliga-basladi-(3).jpgkahvehanesi-kapanan-esnaf-manavliga-basladi-(4).jpgkahvehanesi-kapanan-esnaf-manavliga-basladi-(5).jpgkahvehanesi-kapanan-esnaf-manavliga-basladi-(6).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.