Kamu-der’den Başkan Atabay’a Ödül

Kamu-der’den Başkan Atabay’a Ödül

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği'nin yaptığı anket sonucunda, yılın en başarılı Belediye Başkanı seçildi.

- Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği'nin yaptığı anket sonucunda, yılın en başarılı Belediye Başkanı seçildi.

Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği’nin (KAMU-DER) Ankara Sürmeli Otel'de 6'ncısını düzenlediği geleneksel ödül töreninde, yılın ödülleri sahiplerini buldu. 6. Geleneksel Ödül Töreninde Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, "Yılın En Başarılı Belediye Başkanı” ödülüne layık görüldü.

KAMU-DER tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 6'ncısı Ankara Sürmeli Otel'de yapılan törenin onur kurulunu Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Maliye Yüksek Eğitim Daire Başkan Yardımcısı Ali Asker Demirhan ve Emekli Albay Doç. Dr. Namık Kemal Bingöl oluştururken, törene AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Galip Ensarioğlu, CHP Manisa Milletvekili Özgür Özer, MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba adına vekalet eden Avukat Umut Akdoğan, Beşiktaş Belediyesi adına Ali Şercan Mercan, KAMU-DER Başkanı Cevdet Baştuğ ile siyaset, bürokrasi, sivil toplum, medya ve iş dünyasından çok sayıda misafir katıldı.

014 yılının en başarılı belediye başkanı olarak Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ödüle layık görüldü. Geleneksel ödül törenine katılarak ödülü alan Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, “Didim Belediyesi olarak bu ödülü almaktan dolayı onur duyuyoruz. Önümüzdeki dönemlerde daha iyi çalışmalar yapacağız” dedi.

KAMU-DER’DEN BAŞKAN ATABAY’A ÖDÜL

KAMU-DER’DEN BAŞKAN ATABAY’A ÖDÜL

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.