Kanat, Çerçioğlu’nu topa tuttu:  “Tam bir diktatör. Kürt düşmanı”

Kanat, Çerçioğlu’nu topa tuttu: “Tam bir diktatör. Kürt düşmanı”

DEM Parti Aydın Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan Adayları Suzan Koç ve Raif Kanat, mevcut başkan Çerçioğlu’nu topa tuttu: “Tam bir diktatör. Kürt düşmanı. Kadınlar için ne yaptı?”

31 Mart günü gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri’ için Büyükşehir Belediye Başkanlığı için 22 adayın yarışacağı Aydın’da DEM Parti Suzan Koç ve Raif Kanat ile yarışa katılıyor.

DEM Parti Aydın Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan Adaylarından Raif Kanat Özgür Yurttaş Haber’e verdiği söyleşide Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve mevcut başkan Özlem Çerçioğlu’nu topa tuttu.

Yaklaşık 15 yıldır Aydın’ı yöneten CHP’li Özlem Çerçioğlu’nu “tam bir diktatör’ olarak niteleyen Raif Kanat, konuşmasını şöyle tamamladı:

“Özlem Çerçioğlu, Aydın halkına hiçbir zaman dost olmadı. Hiçbir zaman kentin çıkarlarını gözetmedi. Aydın’da yaşanan bu doğa talanında da kendisinin büyük katkısı vardır. Kibrinden dolayı yurttaşların yanına bile yaklaşamadığı Çerçioğlu, ayrıca sol ve Kürt düşmanıdır. Geçmiş yıllarda Türkiye’nin hakkı olmamasına rağmen Kuzey ve Doğu Suriye’de yaptığı operasyonlara verdiği destek ve kendisine armağan edilen füze bunun apaçık göstergesidir. Çerçioğlu, Aydınlıların çok canını yaktı. Aydınlılar da seçimde ona gereken cevabı verecek.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.