Karabağ Yine Halkın Arasında

Karabağ Yine Halkın Arasında

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ geride bıraktığı beş yılda olduğu gibi bu dönemde yine vatandaşların arasında.

- Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ geride bıraktığı beş yılda olduğu gibi bu dönemde yine vatandaşların arasında.

Kendini Bayraklı’ya adayan Karabağ kentin sorunlarını da yakından biliyor. İlk döneminde gerçekleştirilen ve ikinci döneminde de devam eden projelerini takip eden Karabağ önceki gün Fuat Edip Baksı Mahallesi’ndeydi. Kentsel Dönüşümün en büyük mahallesinden biri olan Fuat Edip Baksı’da mahalle sakinleriyle sık sık bir araya gelen Karabağ önceki gün elektrik kaçağından dolayı yanan bir evi ve aileyi de ziyaret etti.

YARDIM TALEP ETTİLER

Can kaybı yaşanmamasının bir nebze de olsa sevindirici olduğunu kaydeden Karabağ aileye evlerini yeniden kurmaları için destek vereceğini dile getirdi. Yanan eşyaların tahliyesi, boya-badana-tamirat işleri ile yeni mobilyalar konusunda en kısa sürede ailenin kapısını çalacaklarına dair söz verdi. Havanın kararmasıyla birlikte özellikle gençlerin ve kadınların yolu kullanırken zorlandıklarını kaydeden mahalle sakinleri başkan Karabağ’dan yardım talep etti. Karabağ, mahalle halkının Turan otobüs ve metro durakları için kullandığı merdivenli yol için düzeltme ve ardından ışıklandırma çalışmaları yapacaklarını dile getirdi. Başkan Karabağ Fuat Edip Baksı Mahallesi’ne ziyaretinde seçimden önce söz verdiği Zehra Nur Dural’ı ziyaret etti. Zehra Nur’a hediye veren Karabağ sözünü yerine getirmiş oldu.

KARABAĞ YİNE HALKIN ARASINDA

KARABAĞ YİNE HALKIN ARASINDA

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.