Karabağ’dan Bayram Geleneği

Karabağ’dan Bayram Geleneği

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ bu yıl da geleneği bozmadı. Belediyenin kuruluşuyla birlikte tüm bayramları halkıyla birlikte geçiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ bayram namazı için sabah erken saatlerde Fuat Edip Baksı Mahallesindeki A

- Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ bu yıl da geleneği bozmadı. Belediyenin kuruluşuyla birlikte tüm bayramları halkıyla birlikte geçiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ bayram namazı için sabah erken saatlerde Fuat Edip Baksı Mahallesindeki Altıntepe Camii’ne geldi.

Bayram Namazı için erken saatlerde camiye gelen vatandaşlarla sohbet eden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ namazın ardından Mustafa Çekiçci’nin evine kahvaltı sofrasına misafir oldu. Karabağ’ın bir sonraki durağı Cengizhan Mahallesindeki Nurettin Yıldız’ın evi oldu. Ev halkıyla bir araya gelen Karabağ eski bayramları ve Bayraklı’nın geleceğini konuştu.

ÖĞRENCİ SÜRPRİZİ

Hasan Karabağ’ın eşi Bahriye Karabağ, Karabağ ile birlikte gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde farklı bir sürpriz de yaşandı. Ev sahibi Ferhat Boz’un kardeşi Ferdi Boz, emekli öğretmen olan Bahriye Karabağ’ın öğrencisi çıktı. Yıllar sonra öğretmeniyle bir araya gelen Ferdi Boz Başkan ve eşiyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Bahriye Karabağ, nesiller yetiştirerek memleketin farklı bölgelerinde farklı meslekler seçen öğrencileriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.

BALIKÇI AİLESİ İLE SOHBET

Bayram ziyaretlerinin bir sonraki durağı Gümüşpala Mahallesi oldu. Mahalle muhtarı İbrahim Balıkçı’nın annesinin evine misafir olan Karabağ burada Balıkçı ailesi ve komşularıyla hoş bir sohbet gerçekleştirdi. Karabağ’ın son durağı Mansuroğlu Mahallesi oldu. Aysun-Güven Dalkırmaz çiftinin evine bayram misafiri olan Karabağ Bayraklı Belediyesi’nin son projelerini tek tek anlattı.

KARABAĞ’DAN BAYRAM GELENEĞİ

KARABAĞ’DAN BAYRAM GELENEĞİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.