Karacasu’da Wushu Gösyerisi

Karacasu’da Wushu Gösyerisi

Karacasu Halk Eğitim Merkezinin düzenlediği yılsonu sergisinde gençler saldırı ve savunmanın yanında akrobasi ve baleye benzer kareografik hareketlerle icra edilen wushu gösterisi gerçekleştirdi. Bede...

Karacasu Halk Eğitim Merkezinin düzenlediği yılsonu sergisinde gençler saldırı ve savunmanın yanında akrobasi ve baleye benzer kareografik hareketlerle icra edilen wushu gösterisi gerçekleştirdi. Beden ve ruhun uyum sağlanılmasının amaçlandığı gösteri yoğun ilgi görürken Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Genç, Karacasu’da bir wushu şampiyonası düzenlemek için hazırlıklarını sürdürdüklerini kaydetti.

Çeşitli yaş gruplarında 25 kursiyerin wushu kurslarına katıldığını söyleyen Erol Genç, 8 sporcuyla katıldıkları şampiyonalarda sporcularının bu yıl toplam 29 madalya kazandığını ve bu başarıları sürdürmek istedikleri söyledi. Genç, “Bu yaz hedefimiz uzun zamandan beri hayalini kurduğumuz wushu şampiyonasını Karacasu’da düzenleyebilmek. Bu konuda girişimlerimiz olumlu ilerliyor. Federasyon başkanı ve yerel yönetim olumlu görüşlerini ilettiler. Ramazandan sonra planlama yapıp onayını alabilirsek güzel bir organizasyonu ilçemize kazandırmış olacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.