Karahasanlı’da Gönül Sofrası Kuruldu

Karahasanlı’da Gönül Sofrası Kuruldu

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin her gün farklı mahallelerde düzenlediği iftar sofrası bu kez Karahasanlı Mahallesi’nde kuruldu.Ramazan ayı boyunca her mahallede kurulan iftar sofrası bu kez Karahas...

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin her gün farklı mahallelerde düzenlediği iftar sofrası bu kez Karahasanlı Mahallesi’nde kuruldu.

Ramazan ayı boyunca her mahallede kurulan iftar sofrası bu kez Karahasanlı Mahallesi Umut Üçler bölgesinde kuruldu. Binlerce vatandaşın orucunu açtığı iftar sofrasına eşi Berrin Zolan ile birlikte gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan iftar öncesi vatandaşların ramazanını tebrik etti. Her zaman olduğu gibi çocukların büyük ilgisiyle karşılaşan Başkan Zolan, mahalle halkıyla tek tek kucaklaştı. Ezanın okunmasının ardından yapılan dua ile birlikte vatandaşlar oruçlarını açtı. İftarın ardından konuşan Zolan, " Karahasanlı mahallesi her geçen gün kendini yenileyen ve güzelleştiren bir mahalle. Burası şehrimizin en güzel yerleşim alanlarından biri. İnşallah bu güzelliğimiz, bu beraberliğimiz daim olsun. Temennimiz, Denizlimizin ve ülkemizin yarını daha güzel olsun. Sizlerle aynı sofrada buluştuk, aynı ortamda komşularımızla bir araya geldik. Allah’ım bu birlikteliğimizi bozmasın" diye konuştu.

İftar sonrası vatandaşların ve özellikle de çocukların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Zolan, çocuklarla ve vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.