Kardeş şehrinden Alanya Belediyesi’ne anlamlı bağış

Kardeş şehrinden Alanya Belediyesi’ne anlamlı bağış

Alanya Belediyesi’nin Litvanya’daki kardeş şehri Silute Belediyesi, Uluslararası Noel Pazarı’nda elde ettikleri sembolik geliri engelli bireylere katkı sağlamak amacıyla Başkan Yücel’e teslim etti.Al...

Alanya Belediyesi’nin Litvanya’daki kardeş şehri Silute Belediyesi, Uluslararası Noel Pazarı’nda elde ettikleri sembolik geliri engelli bireylere katkı sağlamak amacıyla Başkan Yücel’e teslim etti.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in misafiri olarak Uluslararası Noel Pazarı’na katılan Silute Belediye Başkanı Vytautas Laurinaitis ve beraberindeki misafirler, Başkan Yücel’i makamında ziyaret etti. Silute Belediye Başkanı Laurinaitis, Noel Pazarı’nda yaptıkları balık çorbasından elde ettikleri geliri,engelli bireylere katkı sağlamak amacıyla Başkan Yücel’e teslim etti.

Ziyarette konuşan Adem Murat Yücel, ortaya konan bu davranışın çok anlamlı olduğunu vurgulayarak şunları söyledi; “Litvanya’daki kardeş şehrimiz Silute Belediye Başkanı değerli dostum Vytautas Laurinaitis ve beraberindeki heyet, Noel Pazarımıza katılarak kendi hazırladıkları balık çorbasını sattı. Elde ettikleri geliri engelli dostlarımıza katkı sağlamak amacıyla bize teslim ettiler. Kendilerine hem Noel Pazarımıza renk kattıkları için hem de bu anlamlı davranış için teşekkürlerimi sunarım.”

Yücel, ziyaretin anısına Laurinaitis’e el dokuması kilim hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.