Karpuzlu 3. Alinda Festivali Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Karpuzlu 3. Alinda Festivali Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Karpuzlu Belediyesi tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenen Alinda Kültür Sanat ve Turizm Festivali renkli görüntülere sahne oldu.

- Karpuzlu Belediyesi tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenen Alinda Kültür Sanat ve Turizm Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Alinda’nın yanı sıra yerel ürünler ve zeytinyağı tanıtımının yapıldığı festivalde sahne alan Lara performansı ve seslendirdiği parçalarla hayranlarını unutulmaz bir gece yaşattı. Gençlerin yanı sıra yaşlıların da yoğun ilgi gösterdiği festivalde Lara, Sezen Aksu ve Yıldız Tilbe taklitleri ile izleyenleri güldürdü.

“KİMSE BASINI SUÇLAMASIN”

Zaman zaman magazin dünyasında yaşanan olayları da ele alan Lara, birçok sanatçının özel hayatını bizzat kendisi teşhir ettiğini ve çıkan görüntülerde basının suçlanmaması gerektiğini belirterek “Bir görüntü çıktı mı basını suçluyorlar. Şu iyi bilinsin ki, basın mensupları kimsenin özel hayatına müdahale etmiyor. Kendileri bizzat arayıp, “Şurada sevgilimle eğleniyorum, birazdan falan bardan sevgilimle çıkacağım” gibi kendilerini ihbar edip görüntüleri kendileri veriyor. Ben işini yapan gazetecilere saygı duyuyorum. Kimse basını suçlamasın” dedi.

Karpuzlu Belediyesi tarafından ilçede bulunan 3 bin 400 yıllık Antik Kenti’nin ve ilçedeki tarım ürünlerinin tanıtımı amacıyla düzenlenen Alinda Festivali kortej yürüyüşü, efelerin ve Mehteran Ekibi’nin gösterileri ile başladı.

Karpuzlu 3. Alinda Kültür Sanat ve Turizm Festivali İlçe Kaymakamı Durdu Yılmaz Arık, Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, İl Kültür Turizm Müdürü Nuri Aktakka, Aydın ve Muğla İlleri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Bölge Birliği Başkanı Necip Saraç, Aydın Büyükşehir ASKİ Genel Müdürü Mithat Emre, Büyükşehir Kültür Daire Başkanı Tahir Olçum’un yanı sıra binlerce vatandaş katıldı.

İlçe meydanındaki etkinlikler Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan'ın Atatürk anıtına çelenk koymasıyla başlayan festivalde konuşan Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, "Tarih, kültür ve medeniyetleri aktarmak için bir süreç olduğu gibi aynı zamanda milletleri bir araya getirmek gibi bir özelliğe sahiptir. Bugün ilçemizin tarihi olan Alinda Antik Kenti'nin turizmini canlandırmak, ilçemizin kültürel değerlerini yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak köklerinden beslenen bir millet olarak geleceğe tarihimiz açısından bir kez daha bakabilmek adına bu fetivali düzenledik ve halkın dikkatini Karpuzlu'ya çekmek için bir araya geldik" dedi. Başkan Tuğrul, festivalde sahne alan Lara’ya da bölgenin önemli ürünlerinden zeytinyağı hediye etti.

Yediden yetmişe herkesin unutulmaz bir gece yaşadığı Festival'de Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, bozkurt işareti Yıldırım Yıldızdoğan'ın eserlerine eşlik ederken, efelerle de zeybek oynadı.

“LARA ASENAYI ARATMADI”

Festival gecesinde ilk olarak Aydınlı sanatçı Yıldırım Yıldızdoğan sahne alırken, gecenin finalinde Lara izleyenleri coşturdu. Sahne şovlarında Asena’yı aratmayan Lara, 6 kilo ağırlığındaki zincirli elbisesi ile bol bol dans etti. Unutulmaz eserlerini seslendiren Lara’nın konseri gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

ALİNDA FESTİVALİNDE SAHNE ALAN LARA, ÖZEL HAYATINI TEŞHİR EDEN SANATÇILARI ELEŞTİRDİ

ALİNDA FESTİVALİNDE SAHNE ALAN LARA, ÖZEL HAYATINI TEŞHİR EDEN SANATÇILARI ELEŞTİRDİ

karpuzlu-3.-alinda-festivali-renkli-goruntulere-sahne-oldu-004.JPG

karpuzlu-3.-alinda-festivali-renkli-goruntulere-sahne-oldu-005.JPG

karpuzlu-3.-alinda-festivali-renkli-goruntulere-sahne-oldu-006.JPG

karpuzlu-3.-alinda-festivali-renkli-goruntulere-sahne-oldu-007.JPG

karpuzlu-3.-alinda-festivali-renkli-goruntulere-sahne-oldu-008.JPG

karpuzlu-3.-alinda-festivali-renkli-goruntulere-sahne-oldu-009.JPG

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.