Karşıyaka - Antalyaspor Maçının Ardından

Karşıyaka - Antalyaspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig’in ilk hafta mücadelesinde Karşıyaka evinde Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

- PTT 1. Lig’in ilk hafta mücadelesinde Karşıyaka evinde Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Karşıyaka’nın deneyimli teknik direktörü Mustafa Göksu Ati sözlerine taraftarlarına teşekkür ederek başladı. Ati, futbolcularının çok çaba sarf ettiğini ancak galibiyet golünün gelmediğini söyleyerek PTT 1. Lig ekiplerinin hepsine yeni sezonda başarılar diledi. Tecrübeli teknik adam gelecek maçlara üç puan için çıkacaklarını vurguladı.

Maçın 6. dakikasında Karşıyaka lehine golü bulan Kahe ise yaklaşık 2 aydır sezona hazırlandıklarını, son dakikaya kadar galibiyet için çalıştıklarını söyledi.

ANTALYASPOR CEPHESİ

Antalyaspor’un geçen sezon Spor Toto Süper Lig’den düşerek bir travma yaşadığını belirten kırmızı-beyazlı takımın teknik direktörü Engin Korukır ise bu travmayı takım olarak atlatmaya çalıştıklarını ifade etti. Zor bir deplasman maçını geride bıraktıklarını belirten Korukır, “Maçın zor geçeceğini biliyorduk ve şok bir golle maça başladık. Daha sonra ilk yarının kontrolünü elimizde aldık. Ben maçın hakkının beraberlik olduğunu düşünüyorum. Temiz bir maç oldu. Bütün konsantremizi önümüzdeki maça vereceğiz” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.