Karşıyaka Belediye Meclisinde Pastalı Kutlama

Karşıyaka Belediye Meclisinde Pastalı Kutlama

Karşıyaka Belediye Meclisi, yerel seçimlerin yıl dönümünü ve Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar’ın doğum gününü meclis salonunda pasta keserek kutladı.Karşıyaka Belediyesi, Nisan ayı ilk meclis toplantısı,...

Karşıyaka Belediye Meclisi, yerel seçimlerin yıl dönümünü ve Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar’ın doğum gününü meclis salonunda pasta keserek kutladı.

Karşıyaka Belediyesi, Nisan ayı ilk meclis toplantısı, pastalı kutlamaya sahne oldu. Yerel seçimlerin yıl dönümü ve Belediye Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar’ın 3 Nisan’daki doğum günü nedeniyle sürpriz gerçekleştiren meclis üyeleri, Akpınar’a vazo hediye etti. Mecliste hep birlikte pasta kesilirken, unutulmaz bir gün yaşandı. Sürpriz karşısında şaşkınlık yaşayan Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar "Bugün aslında, geçen yıl kaybettiğim babamın doğum günü. O yüzden anlamlı bir kutlama oldu. Biz büyük bir aileyiz ve bu kente hep birlikte hizmet edeceğiz. Bir yılı başımız dik bir şekilde geride bıraktık. Geri kalan 4 yılda da insan odaklı ve halka dokunan yatırımlarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.

Meclis toplantısında aynı zamanda, 1 yıl boyunca görev yapacak encümen ve komisyon üyeleri de seçildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.