Karşıyaka Tiyatroda Rekor Peşinde

Karşıyaka Tiyatroda Rekor Peşinde

İzmir Karşıyaka’da, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında izleyicilerle buluşan Karşıyaka Belediye Tiyatrosu izleyicilerden tam not aldı. Dört aylık kısa bir süre içinde 20 bin izleyici sayısına ulaşan Belediye Tiyatrosu, hem çocuklara hem de yetişkinle

- İzmir Karşıyaka’da, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında izleyicilerle buluşan Karşıyaka Belediye Tiyatrosu izleyicilerden tam not aldı. Dört aylık kısa bir süre içinde 20 bin izleyici sayısına ulaşan Belediye Tiyatrosu, hem çocuklara hem de yetişkinlere hitap ediyor.

Genel Sanat Yönetmeni Zekeriya Hocalar önderliğindeki Karşıyaka Belediye Tiyatrosu; bu sezon sahneye koyduğu 'Kadın Sığınağı, 'Oyunun Oyunu', 'Tembel Karınca Çiçi' ve 'Çizmeli Kedi' oyunlarıyla hem çocukların hem de yetişkinlerin beğenisini kazandı. Karşıyaka Belediye Tiyatrosu’nun 2013 -2014 sezonunda sahnelediği oyunlarla 30 bin izleyiciye ulaşarak kendi rekorunu kırdığını hatırlatan Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Başarılı tiyatro ekibimiz, bu sezon Ahmet Piriştina Kültür Merkezimizde de oyunlarını sahnelemeye başladı. Her oyunda salonları dolduran ve şimdiden 20 bin izleyici rakamına ulaşan tiyatrocularımız, sezon sonunda kendi izleyici rekorlarını da aşmış olacak. Her dalda kaliteli ve ücretsiz kültür - sanat etkinliklerini Karşıyakalılar ile buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Tiyatro sezonunun başladığı Ekim 2014’ten bu yana her hafta sergilenen dört oyun, yarı yıl tatilinin ardından Nisan ayı sonuna kadar tiyatroseverlerle buluşmaya devam edecek.

KARŞIYAKA TİYATRODA REKOR PEŞİNDE

KARŞIYAKA TİYATRODA REKOR PEŞİNDE

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.