Karşıyakalı Memurlara Zam Müjdesi

Karşıyakalı Memurlara Zam Müjdesi

İş barışını sağlamak, çalışanların moral-motivasyonunu yükseltmek ve halka hizmette performansı artırmak isteyen Karşıyaka Belediyesi ile Tüm Yerel-Sen arasında, belediyenin tüm memurlarını kapsayan...

İş barışını sağlamak, çalışanların moral-motivasyonunu yükseltmek ve halka hizmette performansı artırmak isteyen Karşıyaka Belediyesi ile Tüm Yerel-Sen arasında, belediyenin tüm memurlarını kapsayan Toplu Sözleşme imzalandı. Bayram öncesi verilen yüzde 20 zam, Karşıyakalı memurların yüzünü güldürdü.

İLK KEZ ENGELLİ ÇOCUK VE ÖLÜM YARDIMI

İmzalanan Toplu Sözleşmeye göre; memur maaşlarına ek verilen sosyal denge tazminatına 250 lira zam yapıldı. Bu yıl ilk kez; birinci derece yakınını kaybeden memurlara bir kereye mahsus 2 bin lira yardım yapılması ve yüzde 60 ve üzeri engelli çocuğu bulunan personelin maaşına da artı 150 lira ek yapılması kararı da sözleşmede yer aldı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın memurların izinli olması ve ayrıca tüm memurların, yılda bir kez, tam teşekküllü hastaneden check-up yapma hakkı kazanması da memurların yüzünü güldürdü.

“BAŞARILAR, HEPİMİZİN ESERİDİR”

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Belediyemizde iş barışını en yüksek seviyeye taşımak için gayret gösteriyoruz. İki yılda yüzde 45 dolaylarında zam oranı gerçekleştirdik. Hükümetler yüzde 3 artı 3 ile yüzde 6’lık zamlar yaparken, biz kendi bütçemizi zorlayıp çalışanlarımıza daha iyi şartlar sağlayabilmenin peşindeyiz. Tüm Yerel-Sen ile imzaladığımız bu sözleşmeyle de personelimize bir nebze olsun bayram sevinci yaşatmak istedik. Belediye Başkanı olarak, her zaman ekibimle gurur duydum. Elde ettiğimiz başarılar, bir kişinin değil tüm çalışan arkadaşlarımın eseridir. Emeğin yanında olmaya ve emekçinin hakkını sonuna kadar vermeye devam edeceğiz” dedi.

“TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Cengiz Gülebay ise “Karşıyaka Belediyesi, Türkiye’de hizmetleriyle, halka verdiği önemle, halkın sevgisiyle öne çıktı. Belediyemizin güzide çalışanlarının sendikamıza katılmış olması da bize onur ve gurur verdi. Belediye Başkanımıza, sınırlı şartlar altında yapılan yüzde 20’lik artış için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.