Karşıyakaya 2015 İlk Ayında 3 Milyonluk Yatırım

Karşıyaka'ya 2015 İlk Ayında 3 Milyonluk Yatırım

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, 2015'in ilk ayında heyelan ve çökme riski taşıyan bazı bölgelere toplamda 136 metrelik istinat duvarı yapıldı.

- İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, 2015'in ilk ayında heyelan ve çökme riski taşıyan bazı bölgelere toplamda 136 metrelik istinat duvarı yapıldı.

2015 yılı bütçesini 187 milyon lira olarak belirleyen ve en büyük payı altyapı çalışmalarına ayıran Karşıyaka Belediyesi, 2015 yılına hızlı bir başlangıç yaptı. Kültürel ve sosyal projelerin yanı sıra, altyapı çalışmalarına da önem veren belediye ekipleri, eş zamanlı olarak 17 mahallede bakım, onarım ve yenileme çalışması başlattı. Özellikle ilçenin yüksek mahallelerindeki heyelan ve kayma riskine karşı Yamanlar ve Cumhuriyet bölgelerine toplam 136 metrelik istinat duvarı yapıldı.

Su baskını ve taşma ihtimali bulunan bölgelerde ise, yol asfaltlama ve kaldırım çalışmalarına hız verildi. Yapılan çalışmaların can ve mal güvenliğinin sağlanması adına önemli olduğu belirtildi. Belediye ekipleri tarafından yapılan çalışmalar, mahalle halkının da beğenisini kazandı.

Karşıyaka’yı daha yaşanabilir ve konforlu bir kent haline getirmek için çalıştıklarını ifade eden Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, "Karşıyakalıların yarınları, bugünden daha güzel olsun diye çalışıyoruz. Halkın can ve mal güvenliğini sağlayacak yatırımlara ara vermeden devam edeceğiz. Vatandaşlarımızdan gelen talep ve öneriler doğrultusunda daha güzel, daha modern ve huzurla yaşanabilir bir Karşıyaka oluşturmak için, gece gündüz demeden, ara vermeden, hep aynı azim ve kararlılıkla çalışacağız. Sel felaketlerinin yaşanmaması, afetlerin can alıcı olmaması için gayret gösteriyoruz" şeklinde konuştu.

KARŞIYAKA'YA 2015 İLK AYINDA 3 MİLYONLUK YATIRIM

KARŞIYAKA'YA 2015 İLK AYINDA 3 MİLYONLUK YATIRIM

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.