Kasaplar Odası’ndan Başkan Yaşar’a ziyaret

Kasaplar Odası’ndan Başkan Yaşar’a ziyaret

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi yaptığı açıklamada, "Kontroller, bayramın son gününe kadar devam edecek. İnşallah dini vecibelere uygun bir şekilde Kurban Bayramı’nı...

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi yaptığı açıklamada, "Kontroller, bayramın son gününe kadar devam edecek. İnşallah dini vecibelere uygun bir şekilde Kurban Bayramı’nı geçireceğiz" dedi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Kasaplar Odası ve Türkiye Kasaplar, Besiciler ve Et Ürünleri Esnaf ve Sanatkarları Federasyonu Başkanı Fazlı Yalçındağ’ı makamında ağırladı. Yaklaşan Kurban Bayramı hakkında sohbet eden ikili, kurban hizmetlerinin sağlıklı yürümesi için fikir alışverişinde bulundu. Kurbanlıkların hijyenik şartlarda kesilmesi gerektiğini belirten Yalçındağ, Yenimahalle Belediyesi ile ortak bir çalışma yaparak, Kurban Bayramı’nın sağlıklı bir şekilde geçirilmesini istedi.

Konu hakkında Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının genelgesini sıkı bir şekilde uygulayacaklarını ve işin takipçisi olacaklarını belirten Yaşar, “Kurbanlıkların tüm sağlık kontrolleri, gebe olup olmadıkları veterinerlerimiz tarafından kontrol ediliyor. Belediyemizin Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından tahsis edilen araçla, kurbanlıkların taşındığı kamyonlar da dezenfekte ediliyor. Bu kontroller, bayramın son gününe kadar devam edecek. İnşallah dini vecibelere uygun bir şekilde Kurban Bayramı’nı geçireceğiz" açıklamasını yaptı.

Vatandaşları çevre temizliği konusunda duyarlı olmaya davet eden Yaşar, "Biz belediye olarak üstümüze düşen görevi her bayramda olduğu gibi fazlasıyla yapacağız. Ancak burada vatandaşlarımıza da iş düşüyor. Onları da çevre temizliği konusunda duyarlı olmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.