KAÜ-GAÜ-AUM ortak sınavı yapıldı

KAÜ-GAÜ-AUM ortak sınavı yapıldı

Amerikan Eğitim Konsorsiyumu’nun (AEC) düzenlediği, Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (KAÜ) ve Moldova Amerikan Üniversitesi (AUM) ortak burs sınavı Pazar günü yapıldı.GA...

Amerikan Eğitim Konsorsiyumu’nun (AEC) düzenlediği, Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (KAÜ) ve Moldova Amerikan Üniversitesi (AUM) ortak burs sınavı Pazar günü yapıldı.

GAÜ ve KAÜ kampuslarında yapılan ve katılımın yüksek olduğu sınavda, öğrencilere başarıları oranında burslar verildi. Sınava katılamayanlar için, KAÜ Burs ve Yerleştirme Sınavı 9 Haziran 2018 Cumartesi günü saat 10.00’da, KAÜ ana kampus binasında yapılacak.

KAÜ’den yapılan açıklamaya göre sınav için son başvuru tarihi 8 Haziran. 2 vesikalık fotoğraf ve önlü arkalı kimlik fotokopileriyle başvuru yapmaya gelen öğrencilerin başvuru formunu doldurmaları gerekiyor. KAÜ, 9 Haziran’da sınava girecek tüm öğrencilere, yüzde 75 burs, sınavda başarılı olanlara ise yüzde 100 burs verecek. Bu burslar lisans programları için 7 yıl kesintisiz devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.