Kayıp Şahsın Cesedi Su Kuyusunda Bulundu

Kayıp Şahsın Cesedi Su Kuyusunda Bulundu

Aydın’ın Çine İlçesi’ne bağlı Kasar Mahallesi’nde yaşayan 4 gündür kayıp olan 55 yaşındaki Recep Karadaş köyün yakınlarındaki bir su kuyusunda bulundu.

Aydın’ın Çine İlçesi’ne bağlı Kasar Mahallesi’nde yaşayan 4 gündür kayıp olan 55 yaşındaki Recep Karadaş köyün yakınlarındaki bir su kuyusunda bulundu. Şahsın cesedi uzun uğraşlar sonucu çıkarılırken Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Edinilen bilgiye göre, Kasar Köyü’nde yaşayan ve 4 gün önce çıktığı evine bir daha geri dönmeyen Recep Karadaş’ın hayatından endişe eden yakınları durumu güvenlik güçlerine bildirerek yardım istedi. Yaklaşık 4 gündür çevrede aranmasına rağmen bulunamayan şahıs köyün yakınlarındaki bir kuyuda ölü olarak bulundu.
Eğitim çalışmaları dolayısıyla Kuşadası’nda kampta bulunan AFAD ekipleri gelen ihbarlar üzerine eğitime ara verip olaydan olaya koştu. İlk olarak Germencik Mursallı’da bir kurtarma operasyonuna katılan ekipler, ardından Çine Kasar Köyü’nde başka bir operasyona katıldı.

KUYUNUN YAKINLARINDAKİ ÇEKET’TEN BULUNDU

Kayıp olduğu için 4 gündür aranan Recep Karadaş’ın köyün yakınlarındaki bir kuyunun çevresinde ceketini gören vatandaşlar çevrede yaptıkları aramada şahsı kuyunun içinde hareketsiz bir şekilde gördü. Olayın ihbar edilmesi ile bölgeye giden Jandarma ve AFAD ekipler yaptıkları incelemede şahsın ölü olduğunu belirledi. AFAD ekipleri tarafından şahsın cesedi kuyudan çıkarılarak otopsiye alınırken, Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlatılan soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

1-(1)-031.jpg1-(2)-029.jpg1-(3)-015.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.