Kaymakam Abbasoğlu: Önceliğimiz köylerimizin alt yapısı

Kaymakam Abbasoğlu: Önceliğimiz köylerimizin alt yapısı

Kütahya’nın Dumlupınar ilçe Kaymakamı Abdulkerem Abbasoğlu göreve geldiği günden beri hergün köy ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.Kaymakam Abbasoğlu, beraberinde İl Genel Meclisi Üyesi Şaban Türk,...

Kütahya’nın Dumlupınar ilçe Kaymakamı Abdulkerem Abbasoğlu göreve geldiği günden beri hergün köy ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

Kaymakam Abbasoğlu, beraberinde İl Genel Meclisi Üyesi Şaban Türk, İlçe Jandarma Komutanımız Mustafa Çelik, İlçe Emniyet Amiri İbrahim Kurt ve İlçe Özel İdare Personeli Ahmet Yeter’den oluşan heyet ile ilçeye bağlı Allıören, Zafertepe Çalköy ve Büyük Aslıhanlar köylerini ziyaret edip köy halkıyla toplantı yaptı. Toplantılarda, önceliğimiz köylerimizin alt yapısı olacak dedi.

Alınören köyünde vatandaşlarla buluşmasında. altyapısal ve sosyal durumları ele alan Kaymakam Abbasoğlu, köylerdeki sorunlara her zaman öncelik verileceğini belirtti.

Zafertepe Çalköy’deki okulları ziyaret edip öğrencilerin taleplerini ve isteklerini alan Kaymakam Abbasoğlu daha sonra protokol üyeleri ile birlikte Kurtuluş Savaşı Şehitliğinin de bulunduğu Büyük Aslıhanlar köyünde incelemelerde bulunup köy meydanında toplanan halktan sorunları dinledi.

Köyde mevcut olan alt yapı sorunları ile ilgili çalışmaların kısa sürede başlayacağı müjdesini verdi.(YD-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.