Kaymakam Çelik: Devletimiz köylerimize hizmet vermeye aralıksız devam ediyor

Kaymakam Çelik: Devletimiz köylerimize hizmet vermeye aralıksız devam ediyor

Altıntaş Kaymakamı Musa Kazım Çelik, ilçeye bağlı Beşkarış köyünde yapımı devam eden Çok Amaçlı Salon inşaatında incelemelerde bulundu.Altıntaş’a bağlı Köylerin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalara d...

Altıntaş Kaymakamı Musa Kazım Çelik, ilçeye bağlı Beşkarış köyünde yapımı devam eden Çok Amaçlı Salon inşaatında incelemelerde bulundu.

Altıntaş’a bağlı Köylerin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalara devam ettiklerini belirten Kaymakam Çelik, ’’İlçe Jandarma Komutanımız, Emniyet Amirimiz ve Özel idare Müdürümüzle birlikte ilçemize bağlı Beşkarış köyümüzü ziyaret ettik. Kaymakamlığımız Köylere Hizmet Götürme Birliği ve köy halkımızın işbirliği ile yapılan Çok Amaçlı Salonu yerinde inceledik. Muhtarımız ve köy halkının çok amaçlı salonun inşaatında gönüllü olarak çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Çok amaçlı salonlar köylerimiz için oldukça önemli yatırımlar. Gelen misafirleri ağırlamak, köy toplantılarını yapmak ve düğün nişan gibi etkinlikler için gerekli bir yatırım. Devletimiz köylerimize olan yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Amacımız köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın belli standartlarda sosyal etkinliklerini özellikle kış aylarında sıcak bir ortamda yapmalarını sağlamaktır’’ diye konuştu.(YD-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.